OP OG NEDTURE | AUGUST MÅNED

SÅDAN KOMMER DU OVER DIN EKS

Hello babes!

13714034_159491047791559_1121662939_n(1)Jeg har ikke tænkt mig at lege kærligheds guru, for jeg er på ingen måde ekspert i kærlighed. Jeg ved kun, det gør ubeskriveligt ondt, hvis man har været sammen længe. De fleste af os kender vist til det? Hvilket gør jer lige så kloge som mig, hvad angår kærlighed. Hmm?

Dog er det faktisk anden gang, jeg har været kærester med ham, som nu er min eks og jeg kan derfor give lidt tips til, hvad I/du kan gøre i forhold til, hvad der hjalp mig sidst. Dengang var vi sammen i 1 år og 2 måneder og denne her gang var vi sammen i 2 år og næsten 6 måneder.

1. Kom ud! Dette er nok lettere sagt end gjort, men det hjalp i hvert fald mig sidst og jeg er ikke typen, der har overdrevet mange venner. Jeg har 3, som jeg kalder for mine venner og som jeg føler, jeg kan skrive til, hvis der er problemer. Dog valgte jeg dengang at prøve og tage kontakt til gamle bekendte og hang lidt ud med dem.

2. Gør noget godt for dig selv! Hvis du har lyst til at købe en masse makeup, så gør det endelig eller måske en ny kjole, men måske det er bedre, at du gør noget godt for dig selv, som holder i noget stykke tid. Det kan være rart at købe noget lækkert til sig selv, men glæden varer måske højst en dag og så føler du dig bare depri igen. Jeg brugte bl.a. tiden på photoshoot, som jeg elsker og som får min selvtillid og selvværd lidt mere i top.

3. Kom videre! Dette er måske heller ikke så nemt, men hvad er overhovedet nemt efter et breakup, ja jeg spørger bare? Jeg siger ikke, at du skal slette ham fra facebook eller fra din telefon, hvis du sagtens føler, du kan komme videre uden, men hvis du hænger fast i følelserne, fordi du kan se hans opslag hver dag, så er det nok en god idé for din egen skyld. Alt efter hvad der er årsagen til, at I slog op, så er det bedste du kan gøre, at tænke: “det bliver aldrig os igen”, for det hjælper dig hurtigere videre og du kan fokusere på det, som du har lyst til. Sætningen er måske hård og kontant, men den hjalp i hvert fald mig.

Dette var mine 3 hurtige råd til at komme videre. Igen, jeg er ikke en kærlighedsekspert, men det hjalp mig og derfor kan det måske også hjælpe andre.

Skriv endelig i kommentaren hvordan I kom videre efter en eks.

Skriv en kommentar

 • Paw Ross Halvorsen

  Tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullepigen

  Hey Chantte skatter
  Nu hvor du har droppet Paw, er det så i orden at jeg snupper ham? Synes han er totalt cute!
  ps. Paw hvis du læser det her, så må du gerne lige sende dit nummer :i

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Du har da vist ingen situationsfornemmelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullepigen

  Jo jo, men det er bare fordi at jeg virkelig trænger til en gang tissemand, og nogle gange er fyrene bare ikke i humør til at give mig en ordentlig rusketur.. Egentlig er jeg lidt en søstjerne, men tænke at når i nu har været sammen i så lang tid, så må han jo have en del erfaring :-*
  Men altså det er ellers et super godt indlæg, og det er så dejligt at du kan hjælpe Paw-fyren!
  xoxo og glæder mig til næste indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP OG NEDTURE | AUGUST MÅNED