SÅDAN KOMMER DU OVER DIN EKS

Q&A | CHANETTE BING

Jeg har i løbet af noget tid fået nogle spørgsmål og tit de samme og  jeg tænkte derfor at lave et indlæg, hvor jeg svarer på nogle af de spørgsmål.  Jeg er simpelthen så interessant, at jeg får spørgsmål ind i mellem.. eller?

_DSC2004Photo by Jan Ole Laugesen 

1. Er du model? Det her spørgsmål får jeg meget ofte. Jeg er ikke model og har vist heller aldrig rigtig været. På et tidspunkt kaldt jeg mig for model, fordi jeg stod lidt for nogle mærker, men jeg tjener ikke på det og derfor gik jeg tilbage til ikke at kalde mig selv for det. Jeg synes kun, man skal kalde sig for det, hvis man har gjort sig fortjent til den titel og det har jeg ikke, men jeg ville gerne, tro mig!

2. Hvorfor begyndte du at blogge? Jeg har altid haft et behov for at udtrykke mig kreativt og vise folk, hvem Chanette Bing egentlig er og samtidig elsker jeg at skrive. Pludselig fandtes det at blogge. Jeg havde aldrig hørt om det, men jeg fulte Fie Laursen og Anne Gadegaard en lille smule som de første og så tænkte jeg “hvorfor ikke selv springe ud i det?”. De første par gange kunne jeg ikke tage mig sammen til at skrive et indlæg særlig tit og jeg holdt lidt op, men så nåede jeg til et tidspunkt, hvor jeg tænkte “fandme nej, nu skal jeg have succes med det”. På grund af jeg er så stædig, regner jeg med, at det kun går fremad nu.

3. Hvordan finder du inspiration til indlæg? Jeg finder inspiration mange forskellige steder. Det kan være, hvis der er et emne, som er meget op i medierne, eller også får jeg inspiration fra en anden bloggers indlæg og andre gange får jeg inspiration fra hverdagen. Jeg får også af og til idéer fra youtube videoer, men tro mig, jeg sidder også fast nogle gange og det kan være så frustrerende, hvis man ikke ved, hvad man skal skrive om.

4. Kan du give noget inspiration til at tabe sig? For at tabe sig skal motivationen være der. Man er lidt nødt til at have et mål for, hvad man vil opnå og hvorfor man gerne vil tabe sig. Derefter skal man prøve at finde en form for sport, der kunne interessere en. Det kan være, du er fitnesstypen, måske du elsker at svømme, spille tennis eller whatever. Mulighederne er mange. Jeg selv danser, løber og går 10000 skridt hver dag. Udover det så spiser jeg ikke rigtig nogen søde sager i hverdagene, men kun i weekenderne og ferierne. Jeg er typen, der elsker frugt og nødder, så det spiser jeg i hverdagene i stedet for slik.

5. Hvor høj er du? Jeg er kun 157 cm høj. På grund af mange af mine billeder tror mange, jeg er de der 174 cm høj eller lignende, men jeg er faktisk ikke så høj igen. Derfor nyder jeg ekstra meget at kunne gå i lige så høje sko, som jeg har lyst til, for det er sjældent, at jeg rager over en kærestes højde, hvis jeg skulle få en 😀

Lidt svar på de spørgsmål jeg får mest af. I er velkommen til at spørge om alt og jeg vil lave endnu sådan et indlæg igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN KOMMER DU OVER DIN EKS