VI HAR SLÅET OP

NEW IN – ASOS SHOULDER BAG

Hey babes

Jeg har fået noget vanvittig lækkert ind af døren i dag, eller det lå godt nok i min postkasse, men det er i hvert fald mit nu! Jeg har netop fået denne lækre taske sag, som jeg ser frem til at lufte og den skal bl.a. bruges, hvis jeg skal i byen.

Den er så pæn, synes jeg. Samtidig er den lille, men ikke for lille og derfor perfekt til en bytur eller andet, hvor man ikke lige vil have det store at slæbe på.

Ikke mindst passer den fantastisk godt til læder og frøken Bing her hun ELSKER læder. Skal jeg komme med endnu en positiv ting ved den? Oh yeah, det skal jeg. Den kostede heller ikke det vilde. Win win situation ved en taske!

Hvis du selv kunne tænke dig at få fat i den, kan den fås lige her: Asos New Look

Asos Sholder bag
Asos shoulder bagAsos sholder bag9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR SLÅET OP