LÆKRE FIGURSYET KJOLER

MY NEW BABIES

Hvis der er noget, som betyder rigtig meget for mig, så er det dans. Jeg har danset siden, jeg var lille og har altid elsket musik. Det er mit drug på en måde?

Jeg er startet til dans for ca. en måned siden og jeg har derfor også fået investeret i et par dansesko!
Jeg er SÅ glad for dem. De sidste par gange har jeg danset i strømpesokker og snak lige om at være Bambi på glat is! Jeg har sko til indendørs fra, da jeg gik i fitness, men de er skridsikre. Skridsike sko og dans? Det matcher ikke og jeg måtte vist hellere se at få købt nogle danskesko og det har jeg så gjort nu.

Jeg har købt dem på dansebutikken.dk.

Dansesko 1Dansesko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE FIGURSYET KJOLER