Q&A | CHANETTE BING

MY FAVORITE RESTAURANTS

Jeg er typen, der elsker at spise ude. Enten en rigtig god burger (jeg elsker burgere), en god omgang nachos eller et godt stykke kød. Jeg spiser dog ikke så tit ude og jeg har heller ikke prøvet så mange forskellige steder, men her får I en top 3 over steder, jeg vender tilbage til, når jeg skal ud at spise.

Café Victoria

IMG_0002

Do I have to say more? Jeg har smagt lidt forskelligt hos dem og deres mad smager SÅ godt. Café Victoria ligger i Rosengårdcentret og jeg siger det bare! Hvis I ikke har prøvet at spise der endnu, så prøv! Der er lige fra burgere, til lækre salater, fantastiske desserter og en masse andet nam nam.

Børsen

IMG_0009

Jeg tror aldrig, jeg har smagt så gode nachos, som jeg har hos Børsen og jeg ELSKER nachos. Du får et ordentlig fad, som er nok til et helt måltid (især hvis du er lige så lille som mig) og de har også de lækreste spareribs. Det kan klart anbefales! Børsen ligger i Svendborg.

Halifax

IMG_0067

Jeg prøvede den burger restaurant, sidst jeg var i København og det er nok den bedste burger, jeg har prøvet. Den snakkede til mit burger hjerte! Jeg er ikke typen, der har nogen livret, men en rigtig god burger det er lige noget for mig. Halifax ligger i København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A | CHANETTE BING