MINE NÆSTE KØB

MINE YNDLINGS MÆRKER

Jeg er typen, der elsker kvalitet og dyre mærker (det kommer jeg vist ikke udenom). Jeg går dog ikke op i, om min bluse er fra Gucci eller mine sko er fra Moschino, nej, jeg går kun op i det, hvad angår tasker. Jeg har derfor nogle mærker, jeg foretrækker lidt mere end andre og tænkte jeg ville dele dem med jer. Jeg har lavet en kollage med hvert mærke for at vise, hvilke produkter de bl.a. har.

Love Moschino

Dette mærke opdagede jeg for noget tid siden og jeg ejer endnu ikke noget der fra, men jeg har planer om at spare sammen til et par vinterstøvler, som er fra Love Moschino. Jeg er total bidt og deres design er så gennemført!

PicMonkey Collage 9Michael Kors 

Af alle mærker så er Michael Kors min absolut favorit! Jeg elsker hans designs. Det er så enkelt, men ser alligevel ud af en hel del og det er lige min stil.

PicMonkey Collage 8Versace 

Jeg elsker elsker elsker mærket Versace! Det der fik mig til at falde for mærket var deres design. Det er så gennemført i detaljerne. Der er mange detaljer, men ikke så det bliver overdrevet.

PicMonkey Collage 7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NÆSTE KØB