JEG VIL ALTID VÆRE DEN GENERTE PIGE | CHANETTE BING

MINE NÆSTE KØB

Jeg har udset mig lidt, som jeg godt gad have fingrene i. Lidt fordi jeg virkelig mangler dem, men også fordi jeg virkelig vil have dem i min garderobe.

Jeg har udset mig 3 par sko. Det ene par er fra Love Moschino. Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye vintersko og disse er helt perfekt. De minder lidt om de andre jeg har, men det er også meningen, da de skal kunne gå til min vinterjakke. De kan fås her: Love moschino vinterstøvle.

LO911Y001-Q11@12.1

Det næste par er nogle sneakers fra Nike. Jeg har ikke rigtig gidet gå med Nike, fordi der er så mange, der går med dem og på den måde synes jeg ikke, det er så unikt igen og for det andet har jeg ikke kunne finde et par, hvor der virkelig stod Chanette Bing på. Det er dog lykkedes og jeg MÅ virkelig bare have dem! Om my god. De kan fås her: Nike white and black trainers.

image1xxl
Det tredje og sidste par er et par kilehæle. Jeg plejede at have et, som ligner dem her meget, men de er så praktiske, hvis man skal en tur i byen med veninderne. En kilehæl støtter din fod lidt mere end en stilet og det gør, at man kan holde ud at have høje sko på i længere tid. Desværre fik jeg smadret de andre jeg havde, fordi jeg brugte dem så meget og derfor er jeg på udkig efter nogle nye. De kan fås her: Asos Wedge Boots.

image1xxl (1)Indlægget indeholder affiliate links, 
som betyder, at hvis du køber via linket, 
støtter du mit arbejde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL ALTID VÆRE DEN GENERTE PIGE | CHANETTE BING