MY FAVORITE RESTAURANTS

JEG VIL ALTID VÆRE DEN GENERTE PIGE | CHANETTE BING

14203348_10209612848669829_7008273984979428006_n

Et lille emne jeg ville tage op omkring mig selv. Jeg er altid blevet stemplet som genert, for jeg er ikke den mest åbne person og jeg er heller ikke den person, der siger så meget, men i de fleste tilfælde er rent ud sagt bare fordi, at jeg ikke har det store at sige.

Jeg bryder mig heller ikke om at afbryde folk, når de snakker og jeg har derfor rigtig svært ved at bryde ind i samtaler, fordi jeg altid leder efter et hul at springe ind i og før jeg når at sige noget til emnet, så er folk sprunget over til at snakke om et nyt emne. Dog skal det siges, jeg byder ind så godt jeg kan, men jeg vil vist aldrig slippe for ordet “genert”.

Jeg er f.eks. også vant til, at man lige spørger først, inden man tager noget fra køkkenet og hvis jeg kommer hjem til en familie, hvor de siger “du tager bare, hvad du har lyst til, når du vil”, så går jeg lidt i baglås. Jeg går bogstaveligt i baglås, fordi jeg ikke helt kan få mig til det og så får det mig til at virke ekstra genert folks øjne.

Det er jo helt fint at være genert, synes jeg, men det virker ikke som noget alle lige forstår. Hvis jeg kan mærke, at folk bliver ved med at presse på mig og sige til mig “du skal bare være dig selv og lade være med at være genert”, så bliver jeg kun mere stille, fordi jeg ikke føler det er okay, at jeg lige skal have noget tid.

Jeg er mere end træt af, at jeg er genert, fordi jeg skal høre for det hele tiden, men på den anden side så er det en del af mig og jeg vil ikke skille mig af med det. Vi er ikke ens.
lad nogen være generte og lad nogen være det modsatte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE RESTAURANTS