MY NEW BABIES

JEG SKAL I AVISEN

14344213_10209727529976790_8223805024547216171_nJeg har egentlig ikke været ret meget for at lave dette indlæg, men nu gør jeg det altså. Jeg har på grund af en person, som også er fotograf og arbejder for Svendborg Avisen ved navn Stefan, fået muligheden for at komme i Avisen. Anledningen er ikke, at jeg skal reklamere for min blog, men mere det at være skilsmissebarn, da jeg selv er det.

Det vil sige, at der er nogle meget ærlige ord fra min side af ved det at være skilsmissebarn, hvad det har kostet for mig i dag og derudover giver jeg et lille råd med på vejen til andre, som står i en skilsmisse, hvordan de skal takle det i forhold til børnene.

Jeg skriver øverst, at jeg ikke er meget for at lave dette indlæg og alligevel laver jeg det, undrer I jer nok over? Jeg var ikke meget for at lave dette indlæg, fordi jeg ikke vil virke arrogant eller fordi jeg skal blære mig med det, for hvis du spørger mig, er der intet blæret over det. Dog ville jeg gerne lige ud med nogle ord, fordi mine forældres skilsmisse har haft stor indflydelse på mit liv den dag i dag og jeg vil vise, hvor stor indflydelse det egentlig kan have i forhold til, hvordan man takler det som forælder.

Jeg håber, I vil læse med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW BABIES