TODAY'S OUTFIT

HOLDNING – ER DANS EN SPORT?

Jeg har danset hele mit liv og hvis der er noget, jeg hører rigtig tit, så er det, at dans ikke er en sport. Hvilket jeg slet ikke forstår. Det er noget, du kan holde dig i form med. Bl.a. var det sådan Michael Jackson holdt sig i form. Han var slank og okay trænet og det var takket være dansen. Plus, at du kan konkurrere i det. Der findes mange dansere, der bl.a. er kåret til at være verdensmester i hip hop (som er en virkelig fed danse genre).

Når man danser, så bruger man mange forskellige muskler i kroppen og ligesom efter en tur i fitness kan musklerne blive ømme, hvis de ikke er blevet brugt meget længe eller overhovedet. Det kræver teknik, at kunne danse rigtig godt.

Så fortæl mig. Hvorfor mener du, at dans ikke er en sport eller hvorfor mener du, at det er? 🙂

14350851_270961466630656_6368790631375962112_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT