FASHION

LÆKRE FIGURSYET KJOLER

16. september 2016


Short Prom Dresses

Jeg elsker figursyet kjoler! Da jeg selv har timeglasfigur, er det det, som viser mine former bedst frem og jeg har for meget længe siden fundet en hjemmeside, som sælger de lækreste figursyede og jeg har endda også bestilt en hjem til mit næste shoot, som er i oktober. Jeg håber den når frem!

Hjemmesiden hedder Hot Miami Styles. Nogle af jer kender den sikkert i forvejen. De sælger kjoler, men også bluser, buksedragter, sko og accessories. Der er rigeligt at vælge i mellem!

Køb kjolerne: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image9
I skal selvfølgelig også have et lille udvalg af deres sko, så I har noget til kjolerne!

Køb skoene: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image8

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar