JEG HAR FUNDET MIN UDDANNELSE

VI TAGER DA BARE TUREN IGEN | JEG SKAL HAVE STILLET EN DIAGNOSE

Jeg er så nervøs for næste fredag. Jeg ved ikke helt, om jeg skal håbe på, at jeg egentlig er syg, for at have en begrundelse for, hvorfor tingene er lidt svære for mig pt eller om jeg bare vil føle mig mere ynkelig efter, at have fået stillet diagnosen?

Hvis du ikke ved, hvad jeg snakker om, så har jeg for lidt tid siden valgt at bede om hjælp. Jeg kæmper med nogle ting, som tager lidt på mine kræfter. Jeg tager bogstaveligtalt en dag af gangen. Det er som om, jeg skal overleve og bare har lyst til at forsvinde væk til en ø, hvor jeg kan være i fred. Sådan har jeg det tit, hvor jeg bare vil væk, fordi der er så meget kaos og det er som om, jeg ikke kan slippe væk fra det og derfor har jeg brug nogen at snakke med.

Jeg skal derfor til lægen og så må hun definere/teste, om jeg har fået et tilbagefald. Who knows?

Jeg tænkte i hvert fald bare, at jeg lige ville give en update.

13741477_1641189386195076_1030912327_n(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FUNDET MIN UDDANNELSE