LÆKRE EFTERÅRS JAKKER

VI HAR SLÅET OP

IMG_0674logoPhoto by Sandra Angelina Photography

Det kom måske som en stor overraskelse i går, men det var bare noget min kæreste og jeg blev enige om.. eller vent. Nu er det eks kæreste og jeg. Det skal jeg lige vænne mig til.

Vi følte begge, at vi var gledet lidt fra hinanden og at vi har brug for at komme ud og vokse hver for sig. Måske vi mødes i fremtiden. Det ved ingen. Vi venter ikke på det. Det er bare så mærkelig en følelse, da han har været min første rigtige kæreste. Vi har boet sammen i over 1 år og nu skal man vænne sig til ikke at se denne her person hver dag.

Vi bor stadig sammen i vores lejlighed, fordi vi lige skal have planlagt, hvornår vi kan få folk til at hjælpe os med flytningen. Derfor skal vi også vænne os til ikke at kalde hinanden for skat, selvom det stadig ligger så naturligt. Tanken om, at vi ikke er kærester, er også helt mærkelig for mig og nok også for ham.

Jeg vågnede i dag og kunne stadigvæk ikke helt forstå det. Nu er jeg single. Jeg kan gøre, hvad jeg vil og vokse endnu mere end jeg allerede har gjort. Jeg kommer langt. Det tror jeg og håber på, men det bliver uden ham. Jeg kommer til at savne ham så meget.

Man skaber jo mange minder sammen, når man har været i hinanden selskab så længe. Det er virkelig uvirkeligt! Jeg har stadig lidt sorg og har lyst til at trille nogle tårer, for ja jeg elsker ham stadig.

Ingen har formået at gøre mig så tryg og nu skal jeg “klare” mig selv.

Har I prøvet noget lignende? Jeg vil meget gerne høre om det 🙂

Skriv en kommentar

 • Ohhhh jeg har prøvet helt det samme for 2 måneder siden. Kender dine tanker og følelser – gik selv rundt med dem! Håber du er ok! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Mange tak <3 jeg er nogenlunde okay. Der går tid, før jeg er over det hele, men jeg skal nok klare det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE EFTERÅRS JAKKER