TODAY'S OUTFIT | PINUP

SÅDAN FORLØB MIN FØDSELSDAG

I går fyldte jeg 21 år og jeg var så heldig at solen skinnede. Selvfølgelig havde jeg været artig. Det kommer jo ikke bag på nogen 😀

Jeg blev vækket af min kæreste, far og hans kæreste med sang, brød fra bageren og gaver! Derefter havde min kæreste planlagt en tur til Rosengårdcentret for mig, hvor jeg fik lov til at finde gå i alle de butikker, jeg havde lyst til og finde noget for 600 kr i alt. Jeg fik fat i en masse lækkert! Efter shoppingturen tog vi på café og derefter hjem hvor vi så gik en tur og fik rundet dagen af med en tur i biffen, hvor vi så Bad Moms. Jeg er virkelig taknemmelig for, at han ville ind og se noget så tøset! Det var en dejlig dag.

Der kommer et indlæg op efter lørdag d. 6. august, hvor jeg viser alt det, jeg har fået i gave. Jeg holder nemlig fødselsdag for familien og vennerne på lørdag.

Jeg tog også nogle billeder i løbet af dagen.

IMG_0151 IMG_0152
IMG_0153 IMG_0155

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | PINUP