MUSTHAVES | AUGUST

SÅDAN FORLØB FØRSTE SKOLEDAG

13725765_1775511146039435_130830743_n(1)

Jeg var ikke yderst begejstret for at starte i går. Jeg havde seriøst ikke sovet hele natten eller det følte jeg i hvert fald ikke og hvis jeg havde, så var det maks 4 timer. Jeg starter nok hos en psykolog, når jeg har været til lægen og det fik bare mine tanker i gang. Hvilket gjorde, at jeg stod op lidt efter min kæreste var taget afsted på arbejde og han står altså op kl. 5! Jesus..

Inden jeg tog afsted, havde jeg mest af alt bare lyst til at bryde sammen i gråd, fordi jeg ville virkelig bare ikke afsted. Ikke på grund af dovenskab, men alting virkede bare så svært lige nu.

Jeg skulle være i skole fra kl. 8.00 til 13.40 og det var en lidt lang dag, når man ikke har fået så meget søvn, men jeg havde alligevel valgt at tage et positivt sind med. Det startede stille og roligt ud med to timers biologi og derefter dansk og religion. Dagen var ikke så slem, men jeg er stadigvæk ikke så begejstret for at gå der. Jeg går ikke på skolen, fordi jeg gider, men for at vise, jeg ikke er doven og at jeg godt kan gennemføre.

Hvordan har jeres første skoledag været?

Skriv en kommentar

  • Lullepigen

    Skatter den har været ok
    Der er herre mange lækre fyre på vores skole! nam nam

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSTHAVES | AUGUST