HVEM JEG ER

JEG HAR FUNDET MIN UDDANNELSE

25. august 2016

Andre der er enig med mig i, at det er svært at finde ud af, hvad man vil med sit liv? Der er så mange muligheder, hvad angår uddannelse. Man kan studere i Danmark, men man kan også vælge at studere i udlandet, som i mange tilfælde kan være en fordel.

Jeg har haft så svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle med mit liv. Du kender det sikkert selv. Jeg har altid interesseret mig for mode, dans, musik, sprog, at skrive og generelt har jeg bare altid været en kreativ sjæl.

Endelig har jeg måske fundet ud af, hvad der kunne være noget for mig. Jeg søgte lidt på nettet og vidste godt, hvad jeg nogenlunde gik efter og flere gange er jeg stødt på stylist. Der ligger bl.a. en uddannelse til stylist i København, men uddannelsen koster nærmest alle steder jeg har kigget. Jeg har nemlig kigget flere steder end der. Uddannelsen koster ca. 50.000 kr og dem skal jeg have fundet inden for 2 år. Vi får at se, hvordan jeg får fat i dem. Det kan være jeg røver en bank eller 2… just kidding!

14063162_318012668533519_1436689684_n(1)

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Mie 26. august 2016 at 16:40

  Hej! Super sød blog!

  i stedet for stylist, hvad med beklædningshåndværker? Det har også noget at gøre med at være kreativ, have sans for mode osv. Og du vil få meget bedre kendskab til hvad du kan sætte sammen af tøj, tøjets kvalitet osv. Bare et hint. Og så er uddannelsen oven i købet gratis.. Så der behøver du jo ikke spare 50.000kr sammen?
  Men veninde ville nemlig også gerne være stylist, men da hun ikke havde råd valgte hun at gå en anden vej, som så var beklædningshåndværker.
  Hilsen mie

  • chanettebing
   Svar chanettebing 26. august 2016 at 17:07

   Mange tak for din kommentar, men beklædningshåndværker er ikke noget for mig, da jeg hverken bryder mig om at sy eller tegne 🙂

  Skriv kommentar