FASHION

NEW IN | SKULDERTASKE FRA ZARA

4. august 2016

Jeg er så glad så glad for det, som jeg modtog i går og det var nemlig en taske fra Zara! Min forrige skuldertaske var fra Glitter og var mega praktisk. Især når man skal i byen med veninderne og jeg har for det meste altid stiletter på. I min gamle skuldertaske kunne der altid  være et par ballerinaer til, når man får ondt i fødderne (det får man jo desværre af stiletter).

Desværre er min såkaldte skuldertaske fra Glitter total flænset og jeg mener flænset op indeni, fordi frøken Bing her er kommet til at lave sig eget hul indeni tasken uden, at hun var klar over det 😀 Mere dumt bliver det vist ikke. Jeg har fået fingrene i en ny skuldertaske og den er fra Zara og jeg faldt pladask for den! Den er så trendy og alligevel meget ikke for meget, men den ser stadig ud af noget og det er lige sådan noget, jeg kan lide!

Jeg er blevet lidt hooked på butikken Zara og jeg finder altid mindst én ting, jeg bare må eje, når jeg går derind og det er virkelig farligt! I kender det sikkert, hvis I selv har en yndlings butik 😀

I kan selv få fingrene i den lige her: Skuldertaske med kombineret flap

_DSC0004 (5)
_DSC0002 (6)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar