HVEM JEG ER

SÅDAN FORLØB MIN FØDSELSDAG

1. august 2016

I går fyldte jeg 21 år og jeg var så heldig at solen skinnede. Selvfølgelig havde jeg været artig. Det kommer jo ikke bag på nogen 😀

Jeg blev vækket af min kæreste, far og hans kæreste med sang, brød fra bageren og gaver! Derefter havde min kæreste planlagt en tur til Rosengårdcentret for mig, hvor jeg fik lov til at finde gå i alle de butikker, jeg havde lyst til og finde noget for 600 kr i alt. Jeg fik fat i en masse lækkert! Efter shoppingturen tog vi på café og derefter hjem hvor vi så gik en tur og fik rundet dagen af med en tur i biffen, hvor vi så Bad Moms. Jeg er virkelig taknemmelig for, at han ville ind og se noget så tøset! Det var en dejlig dag.

Der kommer et indlæg op efter lørdag d. 6. august, hvor jeg viser alt det, jeg har fået i gave. Jeg holder nemlig fødselsdag for familien og vennerne på lørdag.

Jeg tog også nogle billeder i løbet af dagen.

IMG_0151

IMG_0152

IMG_0153
IMG_0155

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar