ANBEFALING AF LIEBESKIND

WEEKEND I KØBENHAVN

Hey darlings!

Det er igen igen blevet mandag og jeg har ikke blogget siden torsdag, så vidt jeg husker rigtig? Jeg har simpelthen bare haft lyst til at slappe af og ikke lige stresse mig selv, som jeg er ekspert i at gøre, men nu er jeg her igen og klar til at dele min weekend med jer.

Weekenden stod på en tur til København. Min ældste storebror havde sidste år givet mig et hjemmelavet gavekort i fødselsdagsgave, som bestod af en tur i tivoli og en overnatning hos ham og hans kæreste. Det gavekort blev derfor indviet denne weekend og det har været en hyggelig tur. Jeg plejer at være lidt skræmt over,  at befinde mig i København, men det har ændret sig. Jeg kan rigtig godt lide byen og kunne sagtens forestille lille mig at bo der.

Jeg tog en masse billeder af hele turen og der kommer også en video op i denne uge.

IMG_0046Mit outfit i tivoli bestod af: Jakke – New Yorker / Kjole – H&M / Taske – Glitter / Sko – Oill

IMG_0048Denne bygning har været i tivoli længe, men jeg synes, den er så smuk og derfor skulle der lige tages et billede 😀

IMG_0050Minder skulle skabes

IMG_0058Denne dessert talte lige til mit hjerte, som min kæreste og jeg fik i tivoli. En belgisk vaffel med softice og chokoladesovs. Nam nam!

IMG_0060Virkelig smukt!

IMG_0063Min kæreste og jeg har en lille tradition om at få en slush ice ved hver forlystelsespark, vi er i og derfor skulle vi også have en i tivoli. Det smager rigtig godt! 😀

IMG_0067Efter turen i tivoli blev min kæreste og jeg inviteret på burger restaurant af min bror og hans kæreste. Vi spiste på Halifax og det kan helt sikkert godt kan abefales! Jeg fik en Lone Star.

IMG_0074Søndagen startede ud med en shopping tur i Field’s. Jeg fik shoppet lidt i Zara og fik også en lille gave i Victorias Secret af min kæreste. Hvad jeg har fået fat i, deler jeg i næste indlæg.

Hvad har I brugt jeres weekend på? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING AF LIEBESKIND