FREDAGSFAVORITTER - FORS NOME

TODAY’S SHOPPING

Hey darlings og glædelig søndag!

Dagen i dag har faktisk kun stået på shopping i Rosengårdcentret. Vi kørte afsted mod Odense ved en 12 tid og så blev der ellers shoppet amok. Jeg havde planlagt at give min kæreste et par bukser, men han fik 2 par, fordi det var så billigt. Man gør et godt køb i New Yorker, skal det lige siges, hvis I gerne vil have billige bukser til mænd.

Jeg fik købt lidt praktiske ting til mig selv, som jeg mangler. Jeg fik købt et opladerkabel til min telefon, høretelefoner og vatrondeller! Det er ting, som jeg virkelig har manglet. Mit opladerkabel er købt i Power til 129 kr og høretelefonerne er også købt i Power dog til 99 kr.  Jeg tror lige, der var nogle, som var med mig, for jeg fik 3 pakker vatrondeller for 30 kr og de kostede 15 kr pr. stk! Lucky me.

IMG_0019Der blev købt bukser til kæresten i New Yorker! Jeg tog lige et billede, imens han prøvede tøj 😀

IMG_0029I undrer jer sikkert over, hvad der er i den store pose, men min kæreste har længe ville have en sodastream og de havde en til kun 299 kr i Power! Win win situation. Sorry, mine elskede bamser kom med på billedet.

IMG_0032Det her var hvad jeg fik købt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSFAVORITTER - FORS NOME