ENJOYING LIFE - SOMMEREN ER BEGYNDT

JEG HAR FÅET RO I SJÆLEN

13709858_10209217705431495_4770755120045759736_n

Jeg ved ikke om man kan sige 100 %, men jeg er godt på vej til at have fået helt ro i sjælen. Siden jeg valgte at tage afstand fra hende, har jeg mærket en indre ro. Jeg har ikke længere en, der minder mig om, at jeg ikke er god nok og jeg har ikke en, der hele tiden nedgøre de ting, som jeg holder af eller ikke kan acceptere, at jeg er den person jeg nu er.

Jeg kom fri af min depression som 17 årig, jeg blev rask og kom ovenpå. Desværre lod hun mig være i den negative bølge hele tiden og det føltes aldrig som om, at jeg aldrig kunne få fred. Det der er mest hårdt, er, at jeg gerne vil kunne få et tillykke på min fødselsdag fra hende og jeg ville da også ønske, at hun kunne være en del af min fødselsdag, hvis hun altså kunne opføre sig ordentligt. Indtil da kommer det ikke til at ske.

Det har givet mig en form for ro, da jeg nu kan fokusere lidt på mig selv. Jeg har nævnt min fødselsdag meget på det sidste, men det er fordi, at min fødselsdag altid har været noget specielt og jeg elsker at få en god dag fuld af positive oplevelser. Det får jeg ikke med hende i mit liv. Jeg har ville det i 10-11 år, men det er aldrig blevet bedre.

Jeg har fulgt “The secret”, som er en måde at leve på, hvor man siger til sig selv, hvad man gerne vil have og så får man det. Der må jeg desværre konstatere, at lige i denne her situation virker “The secret” ikke. Jeg har prøvet en masse og faktisk mere end hvad jeg burde.

Jeg er glad for at være “fri” og jeg håber at mine mange næste dage bliver fuld af ro.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENJOYING LIFE - SOMMEREN ER BEGYNDT