NYT MÅL | NY BESLUTNING

EN VÅD TUR TIL LEGOLAND

I går var jeg med bogstaveligtalt hele svigerfamilien i Legoland! Både kusiner, mostre, osv. Det startede med at være en meget våd dag. Jeg var i forvejen syg, min stemme var fucked og selvfølgelig skulle det regne så meget, at mine sko blev gennemblødt og jeg gik rundt i våde strømper hele dagen. Jeg ved ikke, hvor mange gange det sagde ”svup svup”. Heldigvis havde det ikke effekt søndag. Jeg har dog stadig ondt i halsen og hoster en masse, men hellere det end hele smørren. Regnen forsvandt kl. 12 og kom ikke igen og det blev derefter en rigtig hyggelig tur.

Her er nogle billeder fra dagen!

IMG_0087Nyt medlem af Lego Friends 😀

IMG_0101Den krabbe er jo overhovedet ikke stor! Jaw.

IMG_0125Mmm donuts!

IMG_0131Lego Friends by!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT MÅL | NY BESLUTNING