FASHION

NEW IN – VICTORIA’S SECRET OG ZARA

12. juli 2016


Short Prom Dresses

Jeg var i søndags i Field’s og shoppe med min kæreste, min bror og hans kæreste hvor jeg fik fingrene i lidt lækkert. Jeg fik ikke købt så meget, da jeg snart har fødselsdag, men til gengæld fik jeg købt 2 ting, som jeg har ville have længe.

Victorias secret ZARAJeg fik købt en jakke og et cover til mit pas og endda i leopard! Yay me.
Jakken er købt i Zara og pas coveret er købt i Victoria’s Secret.

Victorias secret passportJeg har længe gerne ville eje et cover til mit pas. Jeg tror, jeg lagde mærke til, at det fandtes for over 1 år siden og siden har jeg bare været hooked på det. Min søde kæreste var så sød at give mig et.

Zara jacketJeg havde for nogle uger siden set denne her i Zara, hvor den var på udsalg. Den kostede normalt 650 kr, men var sat ned til 399. På det tidspunkt syntes jeg dog alligevel, at det var lige lovlig meget at give for den, selvom jeg var mega vild med den. Da min kæreste og jeg så var i Zara i Field’s, var den faldet til 299 og så slog jeg til! Nu er den miiin 😀

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar nesnime 21. marts 2017 at 11:25

    Your life looks really funny

  • Skriv kommentar