HVEM JEG ER

DU ØDELAGDE MIT LIV

6. juli 2016

Vi har hver især oplevet nogle ting i vores liv, som har gjort os til den, vi er i dag, men tager jeg helt fejl, hvis der faktisk er nogle ting, som man godt kunne have undværet?

Selvfølgelig er man blevet stærkere psykisk, men der er også nogle dæmoner/lidt mere negative ting, som er fulgt med. Det kan være, man er blevet dårligere til at være social, måske man har udviklet angst på grund af sin fortid eller noget helt tredje, som man skal kæmpe med et godt stykke tid.

13531826_1210523872314232_142632095_n(1)

Jeg personligt fik mit liv ødelagt, da mine forældre blev skilt. Der blev bogstaveligtalt alting ødelagt og rigtig mange ting er ødelagt for mig den dag i dag. Mange af de ting som skete fra jeg var 10 år og til nu hvor jeg snart er 21, der er der en masse, jeg godt kunne undværet nu, fordi jeg i nogle situationer er meget låst og ikke kan det samme, som jeg kunne engang.

Engang var jeg en populær pige, som havde masser af venner og som var den alle ville hænge ud sammen med, men det har ændret sig, fordi hende som jeg har taget afstand fra, fik mig nedbrudt psykisk. Det er hun ikke selv klar over og jeg har også selv prøvet at forklare hende det, men hun benægter og på den måde kommer jeg heller ikke helt videre.

I dag har jeg udviklet angst i nogle sociale sammenhænge, jeg har dårlig samvittighed over de fleste ting jeg gør i min hverdag og jeg bekæmper mig selv flere gange om dagen på grund af det psykiske, som jeg har været igennem de her 10-11 år.

Er I enige? At nogle ting kunne man godt have undværet af det negative?

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar silke 7. juli 2016 at 14:16

    ååh du har helt ret! der er så mange ting man godt kunne ha’ undværet!! håber at alt går bedre med dig. For i sidste ene, så gør det en stærkere <3 fedt indlæg!

  • Skriv kommentar