HVEM JEG ER INTERESSER

MIN ØNSKELISTE 2016

5. juli 2016

Min fødselsdag nærmer sig med drastiske skridt og hvis man kender mig personligt, så ved man, at jeg elsker fødselsdage! Én dag der bare handler om en selv. Det kan jeg vildt gode lide. Jeg har bare altid elsket fødselsdage, fordi min familie altid har sørget for, at dagen blev rigtig god og speciel. Vi plejer altid at vække hinanden med sang og en enkelt gave, rundstykker fra bageren og derefter sker der så et eller andet i løbet af dagen og flere gaver.

I år ønsker jeg mig ikke det store. Jeg plejer at have en meget lang liste og min far kalder det nærmest “indkøbsliste”, men i år er den ikke så lange. Derfor skal I da alligevel have et lille kig på min ønskeliste 😀

Ønskeliste:

1. Moschino armbånd / 2. Sex and the city / 3. Love Moschino Skuldertaske /
4. Oplevelser – Dette kan jeg ikke linke til, men jeg trænger til at have nogle sjove stunder, jeg kan tænke tilbage på

5. Reebok træningsjakke / 6. Strømpebukser

Ønskeliste 2016

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar