HVEM JEG ER

OP OG NEDTURE – JUNI MÅNED

4. juli 2016

Jeg har oplevet lidt af hvert i juni måned. Både vilde ting, men lad mig sige det sådan her, at der også har været nogle vildt trælse ting.

IMG_0418logo
Gode ting

Jeg er i juni måned gået i gang med min ønskeliste, da min fødselsdag nærmer sig. Jeg har været til photoshoot, hvor jeg fik lavet nogle vildt tøset negle, jeg fik lavet en tatovering og vi fik grinet, som vi plejer. Wuhu, det må jeg endelig ikke glemme, jeg fik også sommerferie i juni måned og jeg var til mit første event, fordi jeg indgik et samarbejde med tøjfirmaet Fors Nome.

IMG_0409logo
Dårlige ting

Jeg var til eksamen, som bogstaveligtalt gik af H….. til but whatever. Man kan ikke være god til det hele. Jeg kæmper med mig selv efter den store beslutning i Maj måned og det er rigtig hårdt, at skulle tænke på, at det bliver min første fødselsdag uden hende. Utroligt hvad man er nødt til, for at passe på sig selv 🙂

Pictures by Sandra Angelina Photography

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar