HOLDNING - HVORFOR SKUBBER VI FOLK VÆK I STEDET FOR AT TAGE ANSVAR?

SÅDAN FORLØB MIN MATEMATIK EKSAMEN

_DSC0010 (2)

Yeah, det gik squ’ ikke sådan vildt godt, hvis jeg skal sige det lige ud. Det var lidt noget møg!

Til matematik eksamen skulle vi forberede vores egne opgaver, øve på dem og præsentere dem til eksamen. Til at starte med gik det super godt, jeg var selvsikker og forklarede alle mine opgaver i et okay tempo og med tydelige ord. Hvad er så det mest irriterende ved en eksamen, som man kan være sikker på, at ens lærer og censor gør? De stiller spørgsmål og tit spørgsmål man overhovedet ikke kan svare på!

Det gjorde de også ved mig og hvis det ikke skulle være nok, så bad de mig endda også om at regne nye opgaver, som læreren bare lige stillede op for mig. Derefter gik det bare ned ad bakke! De kommenterede nærmest ikke mine opgaver, nej, det var at jeg ikke kunne svare på spørgsmålene, der trak ned. For hvert spørgsmål de stillede og jeg ikke kunne svare på dem, der mistede jeg min selvsikkerhed og det medførte, at jeg fik angst. Jeg begyndte at svede helt vildt, jeg fik røde plamager på min brystkasse og skuldre som jeg plejer, når jeg får angst og så var jeg rød i hele ansigtet. Det var bare en virkelig øv oplevelse for mig!

Jo, jeg kan huske én ting, de dømte mig for ved en opgave! Det var et søjlediagram, jeg havde lavet, fordi mit program af en eller anden grund ikke gider lave et ordentligt cirkeldiagram og det vidste min lærer godt, for han har set det i timerne. Det trak de mig ned på. Helt ned til et 02! Yeah, jeg fik 02 til eksamen. Jaw altså. Jeg bestod godt nok, men jeg var grædefærdig, da jeg kom ud derfra.

Jeg har for længe siden accepteret, at jeg bare ikke er god til matematik og at det er okay! Man kan ikke både være god til matematik og være god sproglig (jeg er netop god til engelsk og dansk i stedet). Okay jo! Der findes dem som er god til alle fag og i er da bare nogle irriterende væsner 😀
Ej, det er selvfølgelig lækkert for jer og I skal bare prale med det! I har min tilladelse 😀

Nu gælder det bare samfundsfag eksamen på mandag og en religion eksamen på torsdag. Wish me luck!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLDNING - HVORFOR SKUBBER VI FOLK VÆK I STEDET FOR AT TAGE ANSVAR?