SÅDAN FÅR DU FLERE POSITIVE TANKER

Vi piger/kvinder, men selvfølgelig også mænd, vi bliver så hurtigt påvirket af de sociale medier og bladene hvor vi ser de høje og flotte modeller. Enten har de en mave, vi ikke har, læber som vi ville ønske vi havde eller også har de bare det hele. Det kan jo være pænt stressende, at skulle fokusere på, at være “perfekt” og det er også der, de negative tanker kommer frem om sig selv. Man synes enten, man har for tykke lår, for meget på maven eller noget helt tredje og så bliver det det eneste, man fokuserer på, når man studerer sig selv i spejlet.
Det her handler bl.a. også om, når man er i gang med at træne i nede i fitness eller hvis man dyrker tennis eller hvad man nu holder sig i gang med.

_DSC0003 (2)

Næste gang der kommer negative tanker til dig selv, så standser du lige op ligesom, hvis der stod et stop skilt foran dig og siger: “Stop!” og bruger en af nedestående eksempler:

1. Når du træner og føler dig træt, tænker du: “Jeg er stærk
2. Når du går forbi et spejl, tænker du: “Jeg har den perfekte vægt for mig
3. Når du går i gang med en svær opgave på arbejdet eller i skolen, tænker du: “Jeg kan også løse denne opgave
4. Når du føler dig overvældet, tænker du: “Jeg tror på livet

Ved at tænke på, hvad du virkelig ønsker dig og ved at sige det igen og igen, så får du det, fordi der er en stor kraft i gentagelser, fordi du på den måde om programmerer din underbevidsthed.

Nu skal jeg ikke lege perfekt med dette indlæg, for jeg har også nogle dårlige dage, hvor alting bare føles umuligt, men jeg vil langt hellere tænke positive tanker hele tiden! Hvem vil ikke det?

Tipsene der er nævnt foroven, er ikke nogen, jeg har gjort mig ekspert på, men jeg får af og til nogle nyhedsbreve via min mail og tænkte jeg ville dele disse nyttige tips med jer!

Skriv en kommentar

  • Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look.
    I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
    followers! Outstanding blog and great design. http://www.yahoo.net

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FÅR EN TATOVERING? PHOTOSHOOT VLOG