50 % RABAT PÅ ASOS PRODUKTER

MINE DRØMME

Uha, jeg er typen, der elsker at drømme mig væk nogle gange og gerne hvor jeg drømmer stort. I dette indlæg kan I lære mig lidt bedre at kende og få svar på, hvad mine største drømme egentlig går ud på.

Let’s go!

Rejse til L.A!

1016835_10204595382916321_3495345701189043823_nJeg har været der én gang før og alligevel drømmer jeg mig væk til L.A igen. Jeg elskede at være der. Der var så smukt og det var bare noget andet i forhold til Danmark. Jeg følte mig hurtigt hjemme, selvom jeg ikke var hjemme. Hvis du selv har været i Los Angeles, så forstår du nok, hvad jeg mener. Jeg slappede af og hvilede i mig selv, der var sol hele tiden og frøken Bing her fungerer bedst, når der er sol. Det er svært at beskrive, men det var en fantastisk oplevelse og jeg savner det!

Leve af bloggen

13499674_1107072292719227_279567459_oNår folk har spurgt mig om, hvad jeg egentlig gerne vil lave og hvad jeg drømmer om at være, så tøver jeg altid og siger at det ved jeg ikke. På den ene side så er jeg lidt i tvivl, men på den anden side så elsker jeg mode, jeg elsker at skrive og jeg elsker at vise hvem jeg er og hvad jeg interesserer mig for og det gør jeg via min blog og mine sociale medier. Derfor hvis det bliver en mulighed, så vil jeg gerne leve af bloggen og andre ting via mine sociale medier. Jeg har ikke lyst til at nævne det her for folk, fordi mange siger ”det skal du nok ikke regne med” eller ”det kan du ikke” og det gider jeg bare ikke høre på. Jeg vil hellere høre på folk, der siger ”det kan du godt” og ”bare tro på det”. Jeg har netop stødt på folk, der siger, at det kan jeg ikke, men nej hvis man netop siger det, så kan man jo slet ikke. Man skal selvfølgelig også være realistisk, men jeg tror på, at hvis du kæmper alt hvad du kan, så skal det nok ske! Den eneste der har vidst mine tanker omkring det her emne, er min kæreste, men det er fordi, jeg kan mærke, at han tror på mig og han synes ikke, det er nogle urealistiske drømme jeg har. Han ved, der skal kæmpes for det, men han lader mig tro på det, fordi han ved hvor meget, jeg gerne vil det.

Flytte til Odense

SI_20150711_143311

Jeg er hverken en Københavner pige eller for den sags skyld en Svendborg pige. Jeg er dog stadig en bypige, men jeg hører til i Odense. Jeg er født og opvokset der og boede der indtil, jeg fyldte 15. Jeg savner byen helt vildt. Hver gang jeg er i byen, så hviler jeg i mig selv og føler jeg kan ånde og trække vejret korrekt. Det lyder måske mærkeligt, men jeg tænker, I forstår, hvad jeg mener.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % RABAT PÅ ASOS PRODUKTER