NEW IN

ET NYT KAPITEL – NYT JOB

IMG_0007

Det er blevet sommer og også den måned hvor jeg føler mig bedst tilpas. Jeg bliver i så godt humør, når vi nærmer os de varme tider. I går var min kæreste og jeg på restaurant og spise noget lækker mad og bare nyde hinandens selskab. Ikke mindst var det for at fejre, at jeg har fået sommerferie og min kæreste har fået job!

IMG_0009

Jeg ser frem til nogle uger, hvor jeg bare kan slappe af og gøre hvad jeg har lyst til. Jeg skal bl.a. til et photoshoot d. 18 juni og også et smut til København for at bruge mit hjemmelavede gavekort til tivoli, som jeg har fået af ældste storebror Michael og hans kæreste Mette. Nååh jo, så har jeg også fødselsdag i sommerferien, det må vi endelig ikke glemme 😀

Hvad skal I lave i jeres sommerferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN