HOLDNING - KAN MAN VÆRE KÆRESTER 2 GANGE?

ANBEFALING AF SHOPPINGSTEDER – ODENSE

Det er ikke nogen overraskelse, at jeg godt kan lide at shoppe. Jeg bor ikke i København, så mit nærmeste sted at shoppe amok er i Odense. Jeg har bl.a. nogle steder, jeg foretrækker at shoppe og jeg tænkte at dele dem med jer!

Venini Sko

Udklip

Jeg har godt nok kun haft et enkelt par sko fra Venini sko, men de sælger en masse virkelig flotte sko. Lige fra stiletter til sandaler. Jeg ejede et par ballerinaer, som jeg elskede virkelig meget! Plus, de så dyre ud end det de egentlig havde kostet. Dog gik jeg bare så meget med dem en årgang, at jeg fik gået dem til, for at sige det mildt sagt! 😀
Den ligger inde i Odense gågade på Kongensgade næsten ved siden af Mcd. Jeg har desværre intet billede af mine ballerinaer, da de som sagt blev gået til og det er lidt længe siden.

New Yorker

IMG_0005(1)

Denne her butik har jeg elsket lige siden, at de fik den placeret i Rosengårdcentret! Jeg vil faktisk hellere handle her end i H&M. De har så meget fedt tøj, men til virkelig fair og billige priser. Endda også til mænd og mandetøj plejer at være voldsom dyrt i forhold til kvindetøj. Min egen kæreste handler der bl.a. også og det kan klart anbefales til dem, der ikke vil bruge for mange penge på tøj, men stadig gerne vil se smart ud og det er muligt i New Yorker. Jeg havde faktisk en lille obsession med butikken på et tidspunkt 😀
Den jakke på billedet er bl.a. fra New Yorker og kostede 250 kr, hvis jeg husker rigtigt.

ZARA

_DSC0002 (4)
I starten var jeg ikke meget for at handle i Zara, fordi jeg ikke er så meget for, at gå i det, som alle andre går i og jeg havde en lille formodning om, at mange handlede i Zara. Det er der også mange der gør, men en dag tænkte jeg ”what the hell” og tog et lille kig derind og én gang blev til flere. Det jeg godt kan lide ved Zara, er, at de sælger produkter, som sagtens kunne ligne dyrt mærketøj og så taler man jo lige til frøken Bings hjerte her. Jeg har indtil videre nogle ting derfra og det er noget af det, jeg bruger allermest. Kan varmt anbefales!
Jakken på billedet er fra Zara og kostede 700 kr. Zara er også placeret i Rosengårdcentret i Lilla Gade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLDNING - KAN MAN VÆRE KÆRESTER 2 GANGE?