INTERESSER

ANBEFALING AF SERIER – NETFLIX

15. juni 2016

Jeg er ikke typen, der ser overmeget Netflix, men det sker engang i mellem, at jeg får lyst. Det kan enten være fordi, der ikke er noget spændende i fjernsynet og så er det meget godt, man lige har en ekstra ting, hvor man tit kan finde noget, som er værd at se. Jeg har derfor også nogle serier jeg af og til slapper af til og jeg tænkte netop at dele dem med jer, da jeg ved folk af og til har brug for lidt inspiration til en ny serie.

O.C

rs_560x415-130804121252-1024.TheOC3.jl.080413_copy

Hvis man er til drama, men samtidig en masse humor så er Orance County lige noget for dig! Det er en voldsom god serie, hvis du spørger mig. Jeg vil ikke afsløre for meget, men den handler om en fyr ved navn Ryan, som kommer fra et dårligt miljø og som på en eller anden måde altid roder sig ud i noget dumt, uden det egentlig er meningen. Han flytter ind hos en mand og hans kone og søn og forelsker sig i en pige, som bor lige ved siden af. Det er basic, hvad der sker i starten og så følger man ellers de forskellige personer i seriens konflikter. Den kan virkelig anbefales!

Pretty Little Liars

1c95ac6a0cc24692_1747707a_edit_img_cover_file_14344989_1452730612_PLLTop.xxxlarge

Hvis man er til spænding, men samtidig elsker tøseting og drama så kan denne serie anbefales. Serien handler om 5 piger, der en sommer hænger ud sammen, men pludselig forsvinder en af pigerne. De 4 andre piger får mistanke om, at hun er blevet myrdet og får derefter hele tiden sms’er og generelt beskeder fra en person, som hedder A. Denne her person A holder altså hele tiden øje med hvert enkelte skridt de tager og pigerne er hundrede procent sikker på, at denne her A står bag mordet på deres veninde. Derefter handler det simpelthen bare om, at pigerne vil finde ud af hvem A er og om deres veninde er i live. Det er en virkelig god serie med mange forskellige psykiske emner. Den er lidt langtrukken, hvis man spørger mig, men den er stadig mega god og kan klart anbefales!

Supernatural

Supernatural

Hvis man er til det overnaturlige, lækre fyre, lidt action og humor kan denne serie anbefales! Jeg elsker personligt selv Supernatural og den er simpelthen fantastisk godt lavet. Denne og O.C er mine favorit serier! Serien handler om 2 brødre ved navn Dean og Sam som mister deres mor til en ond dæmon. Det sker da de begge to er børn og da de 2 brødre så vokser op, begynder de at jagte dæmoner, fordi de gerne vil finde den dæmon, som slog deres mor ihjel. Jeg vil sige, I går virkelig glip af noget, hvis I ikke begynder at se denne serie. Den er voldsom god og så er de 2 brødre til at savle over.

The Carrie Diaries

660357-the-carrie-diaries-poster

Hvis man er til drama, humor, mode og tøseting så er denne serie den perfekte serie! Mange har måske set serien Sex And The City, hvor man følger kvinden Carrie Bradshaw som voksen. I denne serie følger man hende som ung i stedet. Hele vejen fra High School og til at hun får en god inde for modeverden. Den findes kun i 2 sæsoner, men den er mega hyggelig at se en lørdag aften med nogle snacks eller bare se den på fulde drøn i hverdagen. Den kan anbefales og man bliver lidt bidt af den, hvis du spørger sådan en modefreak som mig!

Hænderne fulde

GTY_FULL_HOUSE_150421_DG_4x3_992

Hvis man er til komedieserier, vil denne her sikkert også falde i god jord. Jeg var mega stor fan af Mary-Kate og Ashley da jeg var mindre og jeg har også set et par enkelte afsnit af denne serie, da den kørte i fjernsynet. Serien handler om en familie på 6, som lever under samme tag og man følger så deres forskellige problemer og hverdage. Den kan klart anbefales, hvis man er lige så tosset med Olsen-tvillingerne, som jeg er 😀

Jeg laver meget gerne endnu et indlæg med anbefaling af serier på netflix.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar