HVEM JEG ER

SÅDAN KOMMER MIN SOMMER TIL AT FOREGÅ

12. juni 2016

13410859_10208656230556576_1492131353_o

Jeg har en sommer, der både kommer til at bestå af noget godt og noget skidt, men vi må se, om den ikke bliver nogenlunde god alligevel.

Jeg har som sagt et shoot her på lørdag d. 18. juni hos Sandra, som jeg plejer at få taget billeder ved og også en weekend til København, som jeg skal have planlagt med min kæreste. Det bliver en hel weekend til København, hvor vi både skal i tivoli og min kæreste skal springe Bungy Jump. Jeg har også en fødselsdag at se frem, hvor jeg fylder 21 og i år bliver det ikke noget stort med en masse mennesker ligesom sidste år.

Af lidt mere alvorlige emner der skal jeg have truffet en beslutning, om jeg skal begynde på et nyt forløb hos en psykolog i forhold til, at det har været rigtig hårdt at tage afstand fra det her familiemedlem og det her familiemedlem har bare udsat mig for rigtig mange psykiske ting, som personen ikke engang selv kan se. Det kan godt gøre mig lidt vred af og til og jeg har bare lyst til at råbe personen ind i ansigtet, fordi den her person har udsat mig for så mange ting, som har taget på mig meget psykisk.

Jeg har om en uge taget en hel måneds pause fra den her person og jeg skal så også have truffet, om jeg vil genoptage kontakten eller om jeg ikke har lyst til at have kontakt. Lige nu hælder jeg mest til det sidste, men det er fordi, at personen stadig kun tænker på sig selv og gør sig selv til offer rollen, når det egentlig er mig, som det er synd for, fordi jeg får smidt alt mulig crap i hovedet.

Skal I lave noget spændende i jeres sommerferie?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar