HOLDNING

HOLDNING – MÅ JEG IKKE GØRE NOGET UD AF MIG SELV BARE FORDI JEG HAR EN KÆRESTE?

8. juni 2016

13256449_10208759573018471_1968975657930300403_n
Mit svar er: selvfølgelig må jeg det! Jeg har mødt et par stykker efterhånden, som undrer sig over, at jeg stadig gør noget ud af mig selv, selvom jeg har en kæreste. Jeg tager stadig makeup på, et par lækre stramme jeans og stiletter på når jeg skal ud. Jeg gjorde det, før jeg fik en kæreste og jeg vil fortsætte med det, fordi sådan er jeg. Bare fordi jeg har fået en kæreste, betyder det ikke, at jeg automatisk går uden makeup og erstatter alt mit tøj med et par joggingbukser.

Jeg har dage, hvor jeg sidder hjemme, hvis jeg ikke skal andre steder den dag og de dage der har jeg da jogginbukser på, men sådan var det også, da jeg ingen kæreste havde. Jeg går uden makeup til hverdag, men sådan var det også før, jeg fik en kæreste. Nogle gange tager jeg makeup på, hvis jeg skal et sted hen med min kæreste og andre gange gør jeg ikke. Jeg stadser mig gerne op, hvis jeg skal et sted hen med min kæreste eller hvis jeg skal noget med en veninde i stedet. Det har ikke noget at gøre med, at jeg gør mig til eller prøver at få opmærksomhed eller prøver at gøre mig pæn for andre mænds skyld. Nej, det har noget at gøre med, at sådan er frøken Bing her og sådan har jeg altid været.

Jeg stopper ikke med at gøre noget ud af mig selv bare fordi, jeg har fået en kæreste. Jeg gør det, fordi jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og også vise andre, at man godt må! Man behøves ikke falde ind i mængden. Plus, min kæreste er glad for at have en kæreste, der klæder sig, som jeg gør.

Igen, jeg gør det ikke for min kærestes skyld, jeg gør det ikke for nogen andres skyld, jeg gør det for min egen skyld!

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar regina 9. juni 2016 at 10:40

    men hvorfor har du så nogle ældre mænd der altid kommentere på dine billeder på facebook, som ‘nice, smukke, lækker’ osv? hvor finder du sådan nogle ‘fans henne’ og hvad siger din kæreste til det?

  • Skriv kommentar