FIE LAURSEN - LØJ OM SIT LIV PÅ GRUND AF PENGE

SOMMERSHOPPING

Er I klar til sommeren? For det er jeg i hvert fald! Jeg er altid klar til sommeren, selv når det er vinter. Jeg kunne sagtens leve med sommer året rundt.

Jeg er typen, der elsker sommertøj. Det er her, man har mulighed for, at gå i lige det man har lyst til, hvorimod om vinteren skal man pakke sig rigtig godt ind. Jeg er mere fan af pæne kjoler og stiletter. Jeg har derfor valgt at dele med jer, hvilke netsider jeg skal sommershoppe på i år.

13257108_104095310011705_1165635788_n(1)

Når jeg skal sommershoppe i år, så bliver det helt sikkert H&M og der kan man lige nu få gode rabatter hos Rabble!
Jeg har faktisk allerede shoppet mit første sommer outfit hos dem i sidste uge!… Ups 😀

Som sagt elsker jeg kjoler og stiletter om sommeren og derfor har jeg også forelsket mig i et par stiletter, som jeg har fundet hos Asos, hvor I også kan få rabat med Rabble!

Sidst, men ikke mindst leder jeg efter en skuldertaske og jeg har 100 kr rabat til Zalando, som jeg skal have brugt, plus jeg kan få god rabat med Rabble!

Udover at I selvfølgelig kan få rabat til de ovennævnte sider, så har I også mulighed for at få rabat til en masse andre lækre shopping sider! Det kan I få ved at besøge: rabble.dk

Så hvad venter I på? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIE LAURSEN - LØJ OM SIT LIV PÅ GRUND AF PENGE