KÆRESTETID ER ET MUST + MINE GRÆNSER

OP OG NEDTURE – APRIL MÅNED

Denne måned har jeg skulle sige meget fra og jeg er blevet mere bevidst om, hvem jeg er og hvor mine grænser går i forhold til sociale sammenhænge.

IMG_0248logo

Gode ting

Denne måned har bestået meget af familiebesøg. Jeg har både haft besøg af min mor, besøgt min far og hans kæreste efter de var kommet hjem efter en ferie fra Tenerife og så er svigerfamilien også blevet besøgt.
Denne måned har også bestået af 2 photoshoots og der kom en masse lækre billeder ud af dem begge. Det ene foregik i Kruså (Sønderjylland) sammen med min business veninde Sandra, som har taget mange af mine billeder og det andet shoot foregik i København.
Jeg har formået at tabe mig lidt mere ved at dyrke en masse motion, for min kost har der som sådan aldrig været noget i vejen med og sidst, men ikke mindst har jeg lært mig selv bedre at kende som person denne måned.

IMG_3766logo

Dårlige ting

Jeg har været udsat for et par sociale sammenhænge denne måned, hvor jeg fik brudt mine grænser flere gange. Jeg er lidt genert i starten, når jeg er sammen med en hel masse jeg ikke kender og samtidig så er jeg særlig sensitiv og har brug for at vide, hvor mange mennesker der er til en begivenhed, inden jeg ankommer. Jeg skulle i byen med en ven og jeg vidste ikke hvor mange mennesker, der var det sted, vi skulle være, inden vi tog afsted i byen og det var derfor rigtig svært for mig. Samtidig blev min ven ved med at presse mig og sige jeg skulle more mig og åbne mig, men det kunne jeg ikke og jeg brød næsten sammen og var nødt til at gå hjem. Samme situation skete igen i lørdags, hvor jeg også kom til et arrangement og ikke vidste hvor mange mennesker der var og jeg måtte derfor hjem hurtigt.
Jeg har også denne måned lært at sige mere fra og jeg er blevet så god til at argumentere for mig selv, så folk ved hvor jeg står og hvor mine grænser er. Ikke alle forstår det, men det er noget, man må tage med.

Pictures by Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRESTETID ER ET MUST + MINE GRÆNSER