5 IRRITERENDE TING VED AT VÆRE KVINDE

NEW SHOES

Jeg har i dag brugt tiden hjemme hos min far og hans kæreste. De skulle have lagt fliser, fordi de har været i gang med at renovere hele deres have og min kæreste skulle hjælpe til og jeg brugte tiden på, at kigge på sko på nettet 😀

I går fandt jeg så ud af, at mine fantastiske støvler ville komme i dag og jeg havde derfor set frem til, at jeg skulle på posthuset og hente dem. I stedet var jeg så heldig, at de lå foran min hoveddør! Gotta love it.

De her støvler er et symbol på, hvordan min stil egentlig er! Min stil er rå, men samtidig elegant og romantisk.

Her er de så og jeg er SÅ forelsket i dem. Jeg elsker dem!

I kan selv finde dem her: Asos Radio Hotshot

_DSC0018(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 IRRITERENDE TING VED AT VÆRE KVINDE