DE SVÆRESTE OG NEMMESTE BREAKUPS

KÆRESTETID ER ET MUST + MINE GRÆNSER

Som par er det så vigtigt at lave nogle ting sammen, fordi man går grint og hygget sig sammen og det styrker forholdet. Man skal prøve at lade være med at hverdagen tage indover og man kan bruge tiden sammen på hvad som helst. Man kan enten køre ud til et sted og gå en tur, tage ud og se noget sammen eller hvad det nu kan være. I går tog jeg med min kæreste til Odense, hvor vi først besøgte H.C Andersens hus og det var egentlig meget hyggeligt. Derefter tog vi på Café Victoria, som ligger i Rosengrådcenteret, som klart kan anbefales.

Dagen sluttede af med at vi lige tog et smut forbi min kærestes bedste vens hus, som fyldte 25 år. Det var egentlig meningen at vi bare lige ville sige hej og tillykke, men vi blev straks budt på kage og en masse andet godt.

Da jeg er særlig sensitiv, måtte jeg hjem senere og lade min kæreste blive hos hans ven. Som særlig sensitiv kan man godt vende fra en situation til en anden, men der var rigtig mange mennesker og det er noget, jeg altid lige skal vide på forhånd for at kunne kapere det i mit hoved og samle kræfter til at være sammen med så mange mennesker. Derfor måtte jeg hjem, da jeg var blevet overstimuleret og jeg er så heldig at have en kæreste, der er forstående.

IMG_0001

IMG_0002

 

Skriv en kommentar

  • Lullepigen

    omg hvor det altså bare synd for dig, at du blev nød til at tage hjem :'(
    Men altså Chanette, kan du ikke lave et indlæg om de bedste restauranter/caféer du kender på Fyn? er ret intra i at vide det nemlig. MyzMyz <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SVÆRESTE OG NEMMESTE BREAKUPS