OP OG NEDTURE - APRIL MÅNED

HOLDNING – SKAL JEG BLIVE STERILISERET I EN ALDER AF 20 ÅR?

God onsdag til jer alle sammen!

Det her med sterilisering har været meget oppe at vende i medierne de sidste par dage, fordi en ung kvinde på 21 år har valgt at blive steriliseret og så er der debat om, om det er for tidligt. Min holdning er, at det styrer man vel egentlig selv. Hvis man føler for det og man tænker, man ikke kommer til at fortryde det, så fred være med det, men jeg selv ville ikke gøre det i en så ung alder. Jeg fylder selv 21 her til sommer og selvom jeg lige nu tænker jeg ikke skal have børn, så vil jeg ikke udelukke det allerede. Igen, dem der vælger at blive steriliseret allerede nu, det skal de selvfølgelig have lov til, for det er deres liv og man træffer selv sine egne beslutninger.

Så kan man så diskutere om man er for ung og om man i det hele taget kan forudse fremtiden og vide allerede nu, at man ikke kommer til at fortryde det. Jeg læste noget med  at 20 % af dem, der bliver steriliseret fortryder det. Det er alligevel en del. Dog er det ens egen krop og hvis man føler, det er det rigtige for en selv, jamen så er det sådan og hvis man så skulle gå hen og fortryde det, så kan man jo altid adoptere.

Hvad er jeres mening? Synes I det er for ungt eller er det okay? 🙂

13102308_1772986332913551_801587740_n(1)

Skriv en kommentar

  • Selvfølgelig må man selv bestemme, hvad man vil med sin krop, men jeg synes personligt, at det er alt for tidligt at tage den beslutning. Man kan aldrig vide, om man en dag om 10 år, vågner op, og ønsker sig et barn højere end noget andet. Hvorfor ikke bare bruge prævention, og se tiden an. Når man er i starten af 20’erne sker der en masse i ens liv, og børn er for mange slet ikke noget, man drømmer om. Der er så meget andet, man vil med sit liv, men du har stadig et langt liv foran dig, og du kan ikke forudsige, hvor du er om fem, 10 eller 15 år. Så jeg ville nok bare nyde min ungdom og tage en dag ad gangen, ingen grund til at beslutte sig for noget ude i fremtiden. Lev i nuet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP OG NEDTURE - APRIL MÅNED