TODAY'S OUTFIT

HOLDNING – HVORFOR SKUBBER VI FOLK VÆK I STEDET FOR AT TAGE ANSVAR?

Hey darlings.

Jeg tænkte, jeg ville tage et lidt vigtigt emne op.

IMG_3658

Jeg synes, vi er nået til et samfund, hvor vi bare smider folk væk fra vores liv, som har været der i mange år, fordi det sker at man bliver lidt uvenner med hinanden. Hvorfor er det sådan? For man skulle tro, at hvis man havde været venner eller havde kendt hinanden så længe, at så kunne man snakke ud om tingene og tage ansvar. Det gælder bl.a. hvis man har gjort noget forkert i stedet for, at udelukke folk fra ens liv.
Jeg vil så sige, at det selvfølgelig også afhænger af, hvad der er årsagen til at lukke en meget nær person ude af ens liv.

Sidste år mistede jeg en veninde og jeg er faktisk ked af det over det den dag i dag stadigvæk, fordi jeg følte mig så uretfærdigt behandlet. Jeg var blevet ked af det over en hændelse til min fødselsdag, hvor det jo 100 % handler om mig og i stedet for at tage ansvar for, hvad personen havde gjort, så valgte personen at smide mig ud af sit liv og vi havde altså været venner i 5 år! Jeg troede virkelig personen var den sidste, der ville gøre det og jeg blev så skuffet.

Plus her for 2 uger siden har jeg valgt at lukke en person, som faktisk er et familiemedlem, ude af mit liv, fordi personen ikke kan se sine egne fejl eller gider tage ansvar for dem, men i stedet benægter, giver skylden til alle andre og personen skrev endda, at jeg bare skulle glemme den.

Jeg skal ikke sidde her og lege engel, for jeg har heller ikke været den bedste til at sige undskyld, hvis jeg har gjort noget forkert, men jeg er blevet meget bedre til det i løbet af det her år. Derfor er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at man kan tage ansvar for, hvad man har gjort forkert og hvis man er kommet til at såre en, man holder af, så skal man fandme tage ansvar, for det ønsker man selvfølgelig ikke! Medmindre man er et virkelig koldt menneske.

Jeg ser det oftere og oftere og jeg oplever også, at det kan være svært for mig, at sige fra overfor andre, fordi jeg er bange for, at det er bomben til, at de smider mig ud af sit liv, men jeg burde jo egentlig ikke være bange. For hvis en person smider dig væk, fordi du fortæller om, hvordan du har det, hvis du føler personen har trådt på dig, så er personen bare ikke det værd.

Man skal ikke være bange for at fortælle, hvordan man har det og man skulle gerne kunne sige alt til dem, som står en nært og ikke være bange for deres reaktion.

Hvad mener I? Jeg synes personligt selv, det er blevet for nemt at smide folk væk bare fordi, man ikke selv kan tage ansvar!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT