MINE BILLEDER BLIVER BRUGT TIL AT PROMOVERE FOR KENDT TASKEFIRMA??

FIE LAURSEN – LØJ OM SIT LIV PÅ GRUND AF PENGE

ok

Wow, det er da godt nok lige gået en del amok siden, at Fie Laursen valgte at lukke op for sig selv. Fie Laursen valgte at dele en video, som ligesom hendes første video hed ”min ærlighed”. Denne gang handler videoen dog ikke om hendes mobning, men om hvor meget hun fortryder, hun har gjort for de mange penge, hun har tjent. I videoen fortæller hun om, hvilke indlæg hun har skrevet, som har været løgn og videoer hvor hun har pyntet på sandheden for, at gøre hendes indlæg mere interessante at læse.

Selvfølgelig er det forfærdeligt, at hun har løjet i så lang tid om så mange ting, men på den anden side viser hun, at du kan satme opnå, hvad du vil, hvis du vil gøre alt for det! Hun har jo opnået rigtig mange ting på kort tid i forhold til hendes alder og jeg har virkelig respekt for, at hun tør, at være så ærlig over for hele Danmark. Størstedelen af dem som kender til hende, bryder sig ikke om hende og jeg vil sige, man skal dælme have nogle n***** for, at kunne være så ærlig og især når man ved, at der er så mange, der ikke kan fordrage en.

Der er rigtig mange, som skriver ”hun har det overhovedet ikke dårligt med det, for ellers ville hun ikke kunne have holdt det ud så længe”. Jeg har set hendes video og det kan godt være hun ikke ordret siger, at hun har det dårligt med det og ja, hun nævner også ordet penge flere gange i videoen, men på den måde som hun udtrykker sig på i videoen, forklarer situationen på og også græder, er nok for mig til at se, at hun faktisk fortryder det. Hun sidder meget sårbar i en video uden noget makeup, græder sit hjerte ud og åbner sig for hele Danmark. Hvor mange tør lige det?

Altså respekt til pigebarnet! Det var ikke klogt i længden, at gøre det på den måde, når hun ikke havde sig selv med i det, men hvis du spørger mig, så gør det hende ikke til en mindre fantastisk person. Vi laver alle fejl, nogle større end andre og hvis vi endelig fortryder det vi har gjort, synes jeg, man skal have en chance til og det fortjener Fie også.

Skriv en kommentar

  • regina

    årh lad nu vær med at give det pigebarn mere opmærksomhed. det er rent reklame stunt! ‘ ville ønske nogen ville hæve alle mine penge på mit kort og jeg ville få mit liv igen’ ,har hun hørt om donationer!? har hun ikke bare overvejet at lade vær med at skabe så meget opmærksomhed, slette fake indlæg og være sig selv? intet af det hun siger i hendes udtalelser lyder ærlige eller som om hun faktisk er ked af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE BILLEDER BLIVER BRUGT TIL AT PROMOVERE FOR KENDT TASKEFIRMA??