HOLDNING - SKAL JEG BLIVE STERILISERET I EN ALDER AF 20 ÅR?

DERFOR MÅ DU IKKE IGNORERE EN MOBBER

Hey darlings og glædelig torsdag.

Mange af jer der sidder og læser med på min blog og er måske blevet mobbet eller bliver det stadig og derfor tænkte jeg at dele noget med jer. Ikke at jeg skal leje professor, for jeg er slet ikke ekspert omkring, hvordan vi kommer mobning til livs. Jeg læser rigtig mange forskellige ting på nettet og derfor kommer jeg også forbi en masse tips og et af dem vil jeg så dele med jer i dag.

Du må ikke ignorere en mobber
Når man bliver mobbet, kan det være rigtig svært at finde ud af, hvordan man får det stoppet, fordi man kan føle sig så alene omkring det. Jeg er selv blevet det, men ikke i en så slem grad. Grunden til at mit ikke var så slemt var fordi jeg ignorerede det og det hjælper også i rigtig mange situationer, fordi at det får mobberen til at lade dig være, fordi det ikke er sjovt at mobbe en, som ikke reagerer. Dog læste jeg noget virkelig klog i går. Du må ikke ignorere folk, der gør dig ondt, er manipulerende over for dig eller f.eks. mobber dig og det er der en enkelt grund til.
Ved at du ikke siger fra overfor mobberen og bare ignorere eller ”tager imod”, så viser du, at du bare lader dig få disse modbydelige ord, fordi du ikke siger fra. Du skal netop sige fra, lige meget hvor hårdt det end kan være.

Derfor skal du sige fra

Det kan rigtig svært at sige fra og især hvis der står en hel gruppe, som er imod dig og bare vil dig ondt, men grunden til at du skal sige fra, er, at du på den måde viser, at du ikke lader dig træde på og at du ikke fortjener denne slags behandling. Det gør du nemlig ikke! Dette gælder ikke kun overfor folk, der mobber dig. Det kan også være du har en kæreste, der taler rigtig grimt til dig, at du har en veninde som nedgøre dig indirekte eller en tredje person hvor du faktisk bliver såret, men ikke siger noget til det, fordi du bare lader det flyde hen, men det er det eneste du ikke må. Du skal sige fra!

Jeg skal ikke lege hellig
Det er ikke fordi jeg skal lege hellig, for jeg er squ’ hellere ikke selv den bedste til at sige fra, men jeg er blevet bedre til det lige netop dette år og det gør altså at du som person bliver behandlet, som du SKAL behandles. Jeg håber I kunne bruge dette råd til noget.

13102339_1195088007182772_1879455505_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLDNING - SKAL JEG BLIVE STERILISERET I EN ALDER AF 20 ÅR?