PARTY KJOLER TIL 199 KR

DEN HÅRDESTE BESLUTNING I MIT LIV

Jeg har i alle disse år prøvet at være den bedste version af mig også selvom du syntes, at jeg aldrig gjorde noget godt nok. Jeg var kun et barn, da det hele skete og jeg er ikke skyld I dine problemer eller nogen af de ting, som er sket og derfor er det heller ikke fair, at jeg skal høre for alt, hvad der er sket for dig, for jeg kan ikke gøre for noget af det.

Du undrer dig sikkert som læser over ordene for oven. Jeg måtte i går tage en meget hård og svær beslutning i mit liv. En af de personer som har været allermest nær på mig som person, har jeg måtte give slip på, da jeg ikke fik noget positivt ud af personen. Jeg nævner ikke hvem, da jeg ikke ønsker at hænge personen ud, men jeg kan sige så meget, at jeg kommer til at have nogle meget tunge og svære dage et godt stykke tid. Jeg vil tage en dag ad gangen. Jeg har ville denne her person i så lang tid og jeg har rakket min hånd ud så mange gange. Jeg valgte at skrive et langt brev til personen om, hvordan jeg har haft det med alt det, som er foregået og i stedet for at fokusere på, hvordan jeg havde det og hvordan det hele er for mig, så skulle jeg i stedet høre på alt det, som er sket og hvad jeg igen igen ikke har gjort godt nok.

Når man i forvejen ligger en lille smule ned, så er det hårdt at blive sparket til igen og igen og til sidst måtte jeg tage denne beslutning for, at passe på mig selv. Denne beslutning var bl.a. også rigtig svær, fordi jeg er typen der tænker rigtig meget på andre mennesker og jeg gør næsten alt for at gør alle glade (selvom jeg godt ved det ikke kan lade sig gøre) og jeg vil heller ikke såre nogen med vilje, men jeg må passe på mig selv og det kan gøre rigtig ondt at tænke på sig selv, men det er kun sundt.

Husk det! Lyt til dig selv og mærk hvor dine grænser går.

_DSC0005 (3)1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY KJOLER TIL 199 KR