DEN HÅRDESTE BESLUTNING I MIT LIV #2

5 IRRITERENDE TING VED AT VÆRE KVINDE

For det meste synes jeg, at det er skønt at være kvinde, men så er der også de tider, hvor man bliver mindet om, hvad der ikke er så fedt ved det.
Jeg har derfor fundet 5 ting, som jeg personligt synes er irriterende ved, at være kvinde. Måske I kan nikke genkende til noget af det?

IMG_3769logo

1. Menstruation! Behøves jeg sige mere? Den der irriterende djævel der dukker op én gang om måneden, hvor man er nødt til at tænke over sit tøjvalg, fordi det ikke er så smart at tage et par hvide jeans på, fordi hvis der nu skulle ske et uheld, så vil man ikke reklamere for hele Danmarks befolkning, at det er denne tid på måneden. Jeg ved godt, den er grunden til, at vi kvinder kan få børn, men come on? Okay, jeg kan nævne én enkelt ting, der er positiv ved menstruation: du kan næsten være sikker på, du ikke er gravid, hvis du får det og lige i det øjeblik er jeg virkelig taknemmelig for det, men når vi så når til anden dagen, så må den godt forsvinde igen!

2. Tøjkrise! Like oh my god! Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der lægger tøj frem dagen før, men jeg gør det simpelthen for ikke, at stresse mig selv mere end højst nødvendigt om morgenen! Jeg stresser nemlig hurtigt om morgenen, fordi jeg gerne vil føle, at jeg har masser af tid. Så sker der nogle gange det, at det tøj jeg har valgt, ikke helt passer alligevel og så går jeg i panik og ved overhovedet ikke, hvad jeg skal tage på, fordi der bare ikke er noget i mit klædeskab, som er godt nok! I kender det vel? Man har så meget tøj, men intet at tage på. Mega typisk!

3. Barbering! Vi piger er jo nærmest nødt til at barbere os, fordi det ikke føles så feminint eller ligefrem lækkert, at gå rundt med en ordentlig busk under armene eller for den sags skyld mellem benene.. hmm! For ikke også at snakke om, at skulle gøre det på benene om sommeren, når man skal have bare ben. Ikke at vi SKAL gøre det, men vi føler os vel bare lidt mere tilpas, når der er trimmet. Det værste er bare, at det vokser så damn hurtigt ud igen og så går der ikke længe før, man skal finde skraberen frem igen. Why why why?

4. Tøsefnidder! Jeg ved ikke, om dette er noget, fanden har skabt, men det er altså voldsomt irriterende. Jeg personligt bryder mig ikke om drama eller at bagtale/snakke dårligt om andre bag deres ryg. Jeg forstår det simpelthen ikke! På det punkt vil jeg hellere hænge ud med drengene. Hvad siger I?

5. Buksedragter/Bodystocking! Jeg fortryder det næsten hver gang, når jeg har taget en buksedragt på. Man kommer hjem, får låst op og man ved i forvejen, at man skal tisse herre meget og i en buksedragt kan du jo ikke bare ”trække” bukserne ned. Nej! Du er nødt til at tage den helt ned til anklerne, hvor du så indser, at du kun står i undertøj for bare at tisse. Man lover derefter sig selv, at man ikke tager den på igen. Nååh yeah, bortset lige fra næste gang selvfølgelig.

Billede taget af Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN HÅRDESTE BESLUTNING I MIT LIV #2