SOMMERSHOPPING

5 FAILS OM MIG

Jeg tænker vi alle har prøvet det der med, at der er noget ved os som er lidt fail og jeg har derfor fundet 5 ting, der er fail ved mig! Nogle af dem eller måske dem alle sammen vil måske overraske jer lidt 😀

_DSC0053

1. Snapchat! Jeg har ikke snapchat og jeg får det heller ikke. Der er så mange, der spørger efter min snapchat og når jeg så fortæller, at jeg ikke bruger det, så tror folk nærmest ikke på mig, fordi der er så mange, som bruger det i dag ligesom Facebook og Instagram. Jeg ved ikke hvorfor, jeg har bare ikke et behov for at have det.

2. Lærte klokken som 11 årig! Jep, jeg lærte seriøst først klokken, da jeg var 11 år. Jeg har altid haft svært ved matematik og generelt tal og det der med klokken var heller ikke særlig logisk for frøken Bing her. Altid hvis folk spurgte mig om, hvad klokken var, så var jeg altid god til at undgå at svare på det 😀

3. Jeg så først Titanic som 16 årig! Denne virkelig populære film så jeg først som 16 årig. Jeg aner ikke hvorfor, der er gået så lange tid, men jeg er nok bare ikke løbet ind i en mulighed for at se den. Jeg så den som sagt først som 16 årig og det var i biografen. Jeg kan ikke lige huske hvorfor, den var i biografen, men jeg skulle i hvert fald ind at se den med en veninde og jeg må desværre sige, at jeg syntes den var kedelig. Det er i hvert fald det jeg husker.

4. Jeg så først Pretty Woman som 20 årig! Lad os lige blive ved emnet film. Jeg så faktisk først Pretty Woman for lidt over en måned siden og det er super mærkeligt, da jeg er typen, der ELSKER tøsefilm. Selv min kæreste har set den 3 gange eller sådan noget og så er der mig, som elsker tøsefilm, der ikke har før nu? I know I know! Total fail.

5. Jeg kan ikke fløjte! Jeg kunne engang fløjte, men det er af en eller anden grund forsvundet, så den evne har jeg ikke mere. Hvis jeg får en hund på et tidspunkt, må jeg finde på min egen specielle lyd, for at kalde den til mig 😀

Det var 5 fails om mig! Hvad med jer? Har i nogle ting hos jer, hvor folk bare tænker ”det er da løgn”?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERSHOPPING