FASHION TODAY'S OUTFIT

MINE BILLEDER BLIVER BRUGT TIL AT PROMOVERE FOR KENDT TASKEFIRMA??

22. maj 2016

Okay, det her er lidt vildt!

Jeg har haft nogle lidt øv dage og har i dag bare været fyldt med god energi. Først sås jeg med en ven og derefter skulle min kæreste og jeg spise hos min far og hans kæreste.

Da jeg så kommer hjem og skal til at lægge mig til at sove, ser jeg, at jeg har fået en besked på min facebook messenger. Der står så at Octopus Denmark gerne vil bruge mine outfit billeder, hvor jeg bruger deres taske til at promovere på deres facebook side. Jeg var sådan helt “what the fuck?”. Det betaler sig at blive ved, ved og atter ved.

Besøg dem endelig på deres hjemmeside: octopusdenmark.dk

_DSC0086

Billede taget af Paw Ross Halvorsen

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar