HVEM JEG ER

EN PAUSE FRA BLOGGEN?

17. maj 2016

Tårerne har trillet ned af mine kinder mindst én gang om dagen siden lørdag og jeg lagde også mærke til oppe i skolen i dag, at jeg næsten ikke er tilstede i mine tanker. Jeg sidder og laver mine ting, men det er som om alting føles tåget for mig. Jeg har også siden lørdag mistet gnisten og kreativiteten for at skrive et indlæg og derfor om jeg skulle holde en pause og få styr på mig selv først, i stedet for at lægge et pres på mig selv hver dag om, at få skrevet et indlæg? Samtidig vil jeg gerne skrive et indlæg hver dag, som jeg plejer.
Jeg elsker nemlig at skrive og jeg er rigtig god til at formulere mig selv på skrift.

Weekendens drama
Det der skete i weekeden var ikke en lille ting og derfor tænker jeg, at jeg må acceptere, at jeg ikke bare lige kommer igennem det fra den ene dag til den anden. Som sagt gjorde weekendens drama, at jeg næsten ikke var tilstede i mine tanker i skolen i dag og derfor bliver jeg også helt udmattet af, at bare tænke på, at jeg snart skal til eksamen. Jeg får nemlig “læseferie” på fredag og så skal der læses samfundsfag, religion og jeg skal have øvet matematik. Om jeg magter det? På ingen måde, men jeg klarer det.

Selvfølgelig gør jeg det 🙂

_DSC0007 (4)1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar