HVEM JEG ER INTERESSER LIVSSTIL

MIT FØRSTE LØB

13. maj 2016

Hvis nogle af jer følger med på min facebook profil Chanette Bing, så vil I vide, at jeg løb mit første løb i onsdags. Jeg har aldrig rigtigt været typen, der gad løbe, fordi jeg syntes det var så kedeligt, men af en eller anden grund så er jeg kommet i bedre form. Jeg har altid danset, cyklet og gået en masse, men for ca. 2 måneder siden der plejede jeg at gå amok nede i fitnesscenteret, hvor jeg løb på løbebåndet i 40 minutter i træk og en eller anden dag mens jeg løb, fik jeg lyst til at føre mit løb udenfor fitnesscenteret. Jeg er helt klart kommet i god form og det har også gjort, at det ikke var så slemt at løbe ude i naturen. Eller jo til at starte med, fordi der virkelig er forskel på at løbe på et løbebånd og så løbe udenfor, hvor der både er vind, ujævne steder og så går det også mere op ad bakke 😀

Jeg har før i tiden prøvet at løbe, hvor det ikke fangede mig. Jeg syntes simpelthen, det var så kedeligt også selvom jeg havde musik i ørerne, men nu fungerer det meget bedre og jeg tænker, at det netop er på grund af min kondition, som er blevet bedre. Derfor bruger jeg kun fitness til at træne hold i stedet.

Det var min far, der skrev til mig og spurgte om jeg havde lyst til at løbe 5 km ved Svendborgløbet sammen med ham og selvom jeg kun havde været i gang med at løbe godt og vel en måned, så tænkte jeg ”jo, hvorfor ik?” og nu har jeg gjort det. Min far og jeg løb sammen hele vejen og han kom med sætninger undervejs, som holdt mig motiverede til at løbe i stedet for at stoppe. Jeg havde egentlig heller ikke tænkte mig at stoppe undervejs og det gjorde jeg heller ikke. Jeg er squ’ stolt af mig selv. En tid på 30 minutter og 17 sekunder. Kunne det blive mere præcist? 😀

Her er lidt billeder af mig til løbet. Jeg ser nok lidt smadret ud på nogle af dem 😀


_DSC0001 (3)

_DSC0006 (2)

_DSC0007 (3)

13227036_10208682090721462_2772078290411133030_n

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar