TOP 10 OVER MEST LÆSTE BLOG!!

MIT YNDLINGS MAKEUP

Jeg er typen, der ikke går med makeup hver dag og generelt ikke i hverdagene eller weekender, men hvis jeg føler for det, så gør jeg eller hvis jeg skal til en fødselsdag eller fest eller anden begivenhed. Derfor tænkte jeg, jeg ville dele det makeup med jer, som jeg bruger mest og som jeg anbefaler.

Foundation

_DSC0005 (2)1

Jeg bruger disse 2 foundation. Den ene er fra L’Oreal og den anden er fra Kat Von D. Den fra L’Oreal bruger jeg, når jeg har mistet min brune kulør fra sommeren. Det vil altså sige i slutningen af efteråret og vinter og forår. Den fra Kat Von D bruger jeg i stedet i sommerperioden.

Øjenskygge

_DSC0002 (3)1
Egentlig bruger jeg mange forskellige slags øjenskygger, men dem på billedet er mine favoritter og også dem jeg bruger allermest. Der er en fra Chanel, Gosh, Maybeline New York, Max Factor og Inglot. Jeg har desværre ikke kunne finde nogen links, men jeg håber de er nogenlunde tydelige alligevel til, at I kan gå ud og købe en selv. Den fra Inglot købte jeg, da jeg var i New York for nogle år siden og jeg elsker farven. Det skal også lige siges, at den fra Chanel er guld farvet.

Eyeliner & Streg

_DSC0008 (2)1Disse 2 bruger jeg konstant, når jeg lægger makeup næsten! Den til venstre er fra Kat Von D og den anden er fra Max Factor. De kan i den grad anbefales!

Bryn

_DSC0007 (3)1
Måske lidt underligt, men denne her er lidt alla en øjenskygge, som jeg bruger til mine bryn med en lille pensel. Jeg bruger den helt mørkebrune farve, som er nederst. Jeg mener, jeg har fået den i en Goodiebox på et tidspunk og jeg gætter på mærket er BC.

Mascara

_DSC0006 (2)1
Når jeg lægger makeup for tiden, så bruger jeg den fra Rimmel London og den fra Helena Rubinstein, men før jeg fik dem, brugte jeg også meget den i midten, som hedder Miss Manga og er fra L’Oreal. Alle 3 mascara er vildt gode, synes jeg og de kan i den grad anbefales.

Læbestift

_DSC0004 (2)1
Jeg bruger disse 3 læbestifte mest! Den længst til venstre er fra Chanel, derefter Miley Cyrus Vivaglam fra MAC og til sidst Maybeline New York. Den fra Chanel er sådan lidt lilla/lyserød agtigt og den bruger jeg både til hverdag, men også fest. Den fra Miley Cyrus Vivaglam MAC bruges mest til fest, men også til normale outfits i weekenderne. Sidst, men ikke mindst er der den fra Maybeline New York, som er meget nude agtigt med et strejf af lyserød og den bruger jeg nærmest kun til hverdag, fordi den er så simpel.

Lipgloss

_DSC0003 (2)1Det er ikke så tit, jeg bruger lipgloss, men når jeg endelig gør, så bruger jeg den fra Miley Cyrus Vivaglam MAC og den fra Chanel.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 10 OVER MEST LÆSTE BLOG!!