70 % RABAT PÅ BOOZT UDSALG

MINE HEMMELIGHEDER SOM BLOGGER

Vi bloggere bruger rigtig meget tid på vores blogge, hvad angår indlæg og hvordan vi vil fremstå og I skal da bestemt ikke snydes for at høre, hvilke hemmeligheder jeg som blogger har. Jeg har fået lidt inspiration fra en anden blogger, som lavede et indlæg omkring, hvilke hemmeligheder vi bloggere har omkring vores blog og på den måde fik jeg inspiration til at skrive et indlæg om, hvad jeg selv gør i forhold til min.

PicMonkey Collage9

Outfits billeder

Jeg elsker at poste disse slags indlæg og dele min tøjstil med jer, så jeg kan give jer lidt inspiration til enten jeres næste outfit eller hvad det nu kan være, men I 98 % af de situationer hvor jeg får taget billederne, er det enten meget… MEGET akavet, fordi der enten kommer folk gående, som kigger og undrer sig lidt eller også er det mega koldt eller varmt. Jep! Jeg stiller mig gerne op og får taget nogle outfits billeder for jer mine læseres skyld… SUK!

Indlæg

Jeg som blogger planlægger mine indlæg. Det er virkelig sjældent, at jeg bare lige kommer op med et indlæg og så skriver det derefter. Nej, jeg overvejer nøje, hvilke der skal op hvornår, hvilken dag og af og til også tidspunkt. Vi er mange bloggere, der gør det på den måde, da det gør det hele lidt mere overskueligt, tænker jeg. Jeg skriver også ned på min notesblok på telefonen direkte, når jeg har en idé til et blogindlæg, fordi man er nødt til det som blogger, for ellers glemmer man det 😀

Timer

Jeg bruger generelt meget tid på min blog. Såsom indlæg og udseendet på min blog, som også skal opdateres engang i mellem. Ligesom man trænger til et nyt look af og til, så gør ens blog også! Mange af mine indlæg kan godt tage næsten 2 timer at skrive, alt efter hvad det indeholder og jeg elsker at bruge lang tid på mine indlæg. For i sidste ende bliver jeg så stolt af det, jeg har siddet og lavet.

Billeder

Jeg kan lige så godt krybe til korset… Som så mange andre lægger jeg ikke vildt dårlige billeder op af mig selv. Jeg tror ikke der er nogen, som gider at se et billede af mig efter jeg har været i bad 😀 Jeg planlægger lidt hvilke billeder, der skal bruges og nogle af dem får også lidt redigering, så mit indlæg lige ser en tand bedre ud.

Opmærksomhed

Som blogger er man afhængig af de sociale medier såsom Facebook, Instagram, Twitter og alle dem der nu findes og som blogger må man også tage det lidt som selvfølge, at man får opmærksomhed. Jeg har ikke noget imod opmærksomheden, for det er det, som gør min blog endnu større, men jeg blogger ikke kun på grund af det. Tværtimod! Jeg gør det fordi, jeg brænder for min blog. Jeg kan godt lide at vise folk, hvem jeg er og samtidig så er jeg temmelig god til at skrive, så det er bare win win situation.

Sponsorer

Jeg er ikke alene om det her, da nærmest de fleste hvis ikke alle bloggere gør det. Vi takker ikke ja til at reklamere for noget, vi ikke kan stå inde for. Min blog er noget der betyder rigtig meget for mig og noget jeg tager seriøst og jeg vil derfor ikke ikke skrive om et firma, hvis jeg ikke føler for det.

Photos by: Paw Ross Halvorsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70 % RABAT PÅ BOOZT UDSALG